Skip to content

4 Comments

 1. anonym
  5. april 2017 @ 19:44

  Hei! Takk for denne bloggen. Nå har jeg bladd meg langt nedover her ser jeg! Jeg synes den er kjempespennende 🙂 Jeg er egentlig ganske ny på alt dette her, og kan ikke så mye. Men når jeg hører på meditasjoner o.l så føler jeg at noe blokkerer i halsen min. Som at noe ligger over halsen, hvis du skjønner? Ett lite trykk.
  Har dette noe med chakraen å gjøre? Kanskje vanskelig å svare på når du ikke vet noe mer enn det. Er bare veldig nysgjerrig! 😀
  Ha en fin dag!
  Hilsen meg 🙂

  Reply

  • leila
   5. april 2017 @ 21:16

   Hei, så hyggelig at du har funnet frem til bloggen min, og takk for fine ord! 🙂
   For å svare ordentlig på det du spør om, så er det ikke slik at chakraene dine er separate enheter adskilt fra deg – de er en del av deg! 🙂 Chakraene, eller energisentrene våre, er en del av energikroppen vår, som ligger både i den fysiske kroppen vår, og også utenfor den fysiske kroppen vår i flere energilag som noen kaller for “auraen” vår.
   Hvis vi for å gjøre det enkelt kaller alle disse energilagene for energiplanet vårt, så er det slik at energiplanet er årsaksplanet til alt som har med deg å gjøre – både fysisk, følelsesmessig, og mentalt (hvordan din økonomi er, dine relasjoner, styrker og gode egenskaper, samt sår eller blokkeringer fra tidligere opplevelser i dette og/eller tidligere liv).

   Dermed er det sånn at alt av vondter eller plager i kroppen, eller andre problemer i livet, oppstår FØRST på energiplanet, før det eventuelt utvikler seg mer og blir til en fysisk plage/sykdom.

   Så dermed er svaret JA, uansett om det kun er på det energimessige plan hos deg foreløpig, eller også fysisk – for alt som har med deg å gjøre, har med dine energisentre, eller chakraer, i energikroppen din å gjøre 😀

   Så når du sier at du opplever dette under meditasjon, så kan det være slik at det ikke har manifestert seg i den fysiske kroppen din enda, men at det kun ligger der som en energimessig blokkering nå. I så fall er det gode nyheter, og du kan jobbe med å forløse det energimessig så det løses opp og ikke trenger å utvikle seg til noe mer.
   Så er det slik at noen mennesker flinke til å lytte til kroppen sin, mens andre har vendt seg til å ikke høre så mye på signalene fra kroppen sin. Så om du er i nærheten av sistnevnte kategori, så kan det hende at du i meditasjonene kjenner på et fysisk problem, som du ikke har lyttet så mye til ellers.

   Meditasjoner er en fantastisk måte å lytte på, både til kroppen sin, energikroppen, sjelen, og hva eventuelt dine guider eller skytsengler har å si til deg! Meditasjon er en måte å komme i kontat med sannheten, pleier jeg å si 🙂

   Så fortsett med det 🙂 Du kan jo prøve å spørre under en meditasjon hva denne følelsen i halsen handler om for deg?
   Når du lytter slik, så vil det også løses opp (noe) og skje en healing der og da – for det å lytte til deg selv, er å gi deg selv kjærlighet, som gjør at sår og blokkeringer kan løses opp.

   Om du skulle ønske hjelp av meg med å se på hva denne følelsen i halsen handler om energimessig, så kan vi eventuelt gjøre det i en time.

   Håper dette gjorde det mer forståelig? 🙂

   Klem Leila

   Reply

   • anonym
    6. april 2017 @ 22:22

    Tusen takk for raskt og utfyllende svar! 🙂

    Jeg er ikke helt inne i alt enda, men når jeg hører på guidede meditasjoner på youtube osv – så kan jeg kjenne den følelsen i halsen. Kan godt hende det sitter i hodet mitt også da 😉
    Når jeg ofte prøver å meditere vandrer som regel tankene over på alt mulig annet – men jeg håper en dag at jeg får det til ordentlig. Må bare finne en teknikk som passer for meg.
    En time med energilesing med deg høres veldig spennende ut! Jeg bor litt langt unna Asker desverre, men det er absolutt noe jeg kunne tenke meg å gjort en gang!

    Igjen, takk for svaret!
    Ha en fin kveld. 🙂

    Reply

    • leila
     6. april 2017 @ 22:52

     Hei igjen 🙂
     Det er ikke så viktig å være “inne i alt” som du sier. Det viktigste er å lytte både innover i deg selv, og til din kropp. Da får du best informasjon!
     Jeg anbefaler ikke å avfeie det du får av informasjon når du lytter til at det bare sitter i hodet e.l., men heller ha tillit og ta for god fisk at den informasjonen du får er reell.
     Når man er uvant med å lytte til sin egen intuisjon så kan det føles rart å skulle stole på det man får inn, men kunsten er å bare ha tillit og stole på det du får – da fungerer intuisjonen best 🙂

     Har du sett mine tips til gode meditasjoner? De finner du her http://www.energimedisin.no/sondagstips-guidet-meditasjon-2/ og her: http://www.energimedisin.no/supert-meditasjonstilbud-i-din-egen-stue/

     Om time: jeg jobber også på Skype og telefon, så avstand er ikke noe problem 🙂

     Riktig god påske! 🙂

     Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *