Dusjsåpe uten SLS

Vin­teren er her. Selv om du fint tåler dusjsåper som innehold­er SLS (Sodi­um Lau­ryl Sul­fate) og virk­er uttør­rende om som­meren, så trenger huden noe bedre nå i denne kalde årsti­den. Jeg anbe­faler å bruke såpe­pro­duk­ter (sham­po, dusjsåpe, tannkrem etc.) uten SLS, for­di det er en helt unød­vendig kjemisk og irriterende ingre­di­ens som ikke gag­n­er huden i det hele tatt.

Om du pleier å plukke med deg en dusjsåpe fra hyl­la i mat­vare­bu­tikken, Vita eller apoteket, så kan du merke stor forskjell om du går over på en dusjsåpe som fak­tisk gir fukt, og ikke tørk­er ut huden.

En av mine favorit­ter er 100 % pure sin dusjsåpe med euca­lyp­tus.

Den er rimelig til å være av god kvalitet, luk­ter rent og mildt av euca­lyp­tus, skum­mer fint og var­er lenge. Når jeg først så at den inneholdt euca­lyp­tus, så tenk­te jeg at den måtte være veldig sterk.

Men nei, den er fak­tisk en av de mildeste dusjsåpene jeg har prøvd, og den har en mild og god duft. Man kjen­ner godt at det er ekte euca­lyp­tus, men duften er ikke påtren­gende, men frisk og deilig.

Denne kan fint brukes av gut­ta, etter­som den har en så nøy­tral og ren duft.

Den er fan­tastisk å bruke etter tren­ing, på en varm som­merdag eller andre anled­ninger hvor man vil føle seg ordentlig ren, etter­som euca­lyp­tus virk­er anti­sep­tisk (euca­lyp­tus virk­er også både bak­teriedrepende, kjølende og opp­kvikkende).

Jeg pleier å kjøpe min hos eleven.se, men de var visst utsol­gt nå. Karma.no har den også til sal­gs.

Om du er en av de som ikke er noe glad i å han­dle på nett, så anbe­faler deg å prøve likev­el — der­som man kun han­dler i butikk i Norge går man glipp av svært gode pro­duk­ter til bra pris­er, og tar til takke med enten rådyre pro­duk­ter, eller bil­ligere som har dårlig kvalitet, typisk de med kjemiske og unød­vendi­ge inneholdsstof­fer.

Det er ikke sikker­het­srisiko mer enn å han­dle i van­lig butikk — prøv! Og spør meg gjerne, om det er noe du lur­er på.

Dette er en av mine favoritt­ter som jeg har brukt lenge, og ikke blir lei. Selv om jeg stadig finner nye gode økol­o­giske pro­duk­ter, så får jeg alltid lyst til å bruke denne igjen, kan­skje for­di den er så ren i duften?

Supert jule­gavetips!

IMG_3802 2″ width=“3414” height=“2488” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Ekte mirakel­salve Les mer Verdt å revur­dere: Min­er­alol­je (Petro­la­tum) Les mer Kar­mame­ju Pro­tect body wash 02 Les mer Verdt å revur­dere: Bis­muth Oxy­chlo­ride Les mer IMG_4106″ width=“2167” height=“3970” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Omtale: fuk­tighetsspray fra Mario Bade­s­cu Les mer Har du tørr hud — eller er den egentlig bare dehy­dr­ert? Les mer IMG_6180″ width=“1746” height=“2038” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Verdt å revur­dere: SLS Les mer


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *