En fantastisk healer

Noen ganger kom­mer man over skjulte juvel­er forkledd som van­lige men­nesker.

For ikke så lenge siden så var jeg så heldig å få prøve heal­ing hos Carl Øys­tein. Og det var en så fan­tastisk heal­ingkraft at det sat­te meg helt ut.

Det var på en måte noe kjent, men sam­tidig kunne jeg ikke huske hvilken heal­er jeg har vært hos i dette livet som føltes noe i nærheten av dette. Før jeg kom på det: Det nærmeste opplevelsen min av denne kraften var når Mesterne hjalp meg med heal­ing i en situ­asjon for noen år siden, som jeg husker enda.

Carl Øys­tein tar imot klien­ter gratis til heal­ing nå i en over­gangspe­ri­ode. Det blir mest fjern­heal­ing, men han kan også vur­dere å komme hjem til noen etter avtale.

Han kan kon­tak­tes på dette num­meret:

                                                  Tlf: 416 00 069

For ordens skyld: jeg er ikke i i fam­i­lie med Carl Øys­tein, ei heller er han en venn av meg fra før — og verken jeg eller noen jeg kjen­ner tjen­er noen penger på at jeg anbe­faler ham her.

Men noen når noe har en slik heal­ingkraft som dette, så bør den deles med ver­den. At han i til­legg er en svært sym­pa­tisk fyr, gjør det ekstra hyggelig å anbe­fale ham videre (selv om det strengt tatt ikke hadde vært en anbe­fal­ings­grunn i seg selv).

Jeg unner alle dere som leser her å få prøve heal­ingkraften hans, enten om du, eller noen du kjen­ner eller er glad i, har behov for heal­ing.

Jeg synes du er heldig om du får mulighet til en time hos ham nå mens han tar imot gratisklien­ter. Jeg synes også du er heldig om du får mulighet til en time hos ham etter at han er etablert og tar imot betal­ing fra sine klien­ter.

For denne heal­eren er et unikum. Og noe sier meg at han kom­mer til å få nok å gjøre i årene fre­mover…

Nettsi­den er tilbake (woop woop)! Les mer Magi på Rjukan Les mer Min jule­gave til deg: fjern­heal­ing Les mer IMG_9490 2″ width=“2448” height=“3264” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Prisene mine endres fra nyt­tår Les mer Kom og møt meg i hel­gen! Les mer IMG_8123 (1)” width=“2448” height=“3264” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Takk for nå, Rjukan! Les mer Jeg skal være med på Alter­na­tivmesse! Les mer Tips: video­er og bok om man­i­fes­ter­ing av Doreen Virtue — gratis! Les mer IMG_8056″ width=“4000” height=“3000” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Gaveko­rt Les mer IMG_7607″ width=“4000” height=“3000” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Prisendring på mine tjen­ester og mer info om hvor­dan jeg job­ber Les mer IMG_6823″ width=“4000” height=“3000” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Høstop­p­da­ter­ing og nye plan­er Les mer IMG_6899″ width=“1936” height=“2592” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Nyhet — avs­tandsabeid, rabatt og som­mer! Les mer IMG_6103″ width=“4000” height=“3000” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Par­adis­tom­ta Les mer Hay House World Sum­mit, inspi­rasjon og infor­masjon i over­flod! Les mer Ny nett­side: 50% rabatt på behan­dlinger! Les mer Nettsi­den opp­dateres! Les mer Tilbud hos brain sync! Les mer


2 thoughts on “En fantastisk healer”

 • Hei eg har plagemed svim­mel­het krys­tal­syke har eg hatt har prob­le­mer med belansen­er­ven. Eg er pla­ga med stiv nakke,vis du kan hjelpe meg meg er eg takknem­melig. Mvh. Ove

  • Hei Ove,

   om det er Carl Øys­tein du ønsker å få hjelp av, så kan du kon­tak­te ham på det num­meret som står midt i inn­legget.

   Det kan være gre­it å være klar over at ingen alter­na­tive behan­dlere i Norge har lov til å love noe som helst av resul­tater på forhånd, jfr. norsk lov­givn­ing.

   Hilsen Leila

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *