Fullmånemeditasjon

Rekk opp hån­da de som har kjent de intense energiene til denne fullmå­nen? Phew…

Det er ikke noen tulleen­ergi­er vi snakker om her…  Hele dette året er generelt er et år med mye foran­dring, og dette var bare en av mange høydare.

Det kan være godt å lande litt og stille seg inn på energiene til fullmå­nen, så man får absorbert energiene slik at det blir mer flyt og har­moni. Denne med­i­tasjo­nen synes jeg var ganske fin:

 

 

 

O’ jul med din fam­i­lieglede — over­levelses­guide til å feire jul med fam­i­lien Les mer Synkro­nitet: Alles vil­je er den samme Les mer Re: Energien i gaver Les mer Jom­fru­en Les mer Å være sen­si­tiv er det nye kule Les mer DSC8635″ width=“2560” height=“1709” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Hebbe 16 år! Hvor­dan kan man få en hund som lever lenge? Les mer Glit­teret på innsi­d­en Les mer Man­i­fes­ter­ing for de late Les mer Nyttt år og angst­fremkallende blanke ark Les mer Hode-epi­demien Les mer Kjærlighet eller frykt Les mer Jak­ten på (turkise) par­adis Les mer Ditt kjønn er ikke til­feldig Les mer IMG_8622″ width=“2560” height=“2069” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Super med­i­tasjon­sapp Les mer


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *