Gavekort

Ønsker du å gi noen en gave med mening? Nå og frem til jul tilbyr jeg gaveko­rt på mine behan­dlinger. Lekkert innpakket, og til samme pris som behan­dlin­gene koster ellers.

Kjen­ner du noen som står litt fast i utfor­dringer, og kunne hatt hjelp av en time veiled­ning og energilesing hos meg, eller en regresjon?

I energime­disin går man i dyb­den av det som blokker­er. Mange av de som har vært hos meg forteller at de har fått hjelp til å se gjen­nom utfor­dringer de gjerne har slitt med i flere år.

.
IMG_8045

Et gaveko­rt på en av mine behan­dlinger kan være en gave som virke­lig foran­dr­er livet til den per­so­n­en som får det!

Jeg sender gjerne direk­te til mot­tak­eren der­som du ønsker det. Alle sendes som A‑post, i en ekstra kon­vo­lutt uten­på den fine rosa kon­vo­lut­ten med sløyfebånd på 🙂

Nettsi­den er tilbake (woop woop)! Les mer Magi på Rjukan Les mer Min jule­gave til deg: fjern­heal­ing Les mer IMG_9490 2″ width=“2448” height=“3264” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Prisene mine endres fra nyt­tår Les mer En fan­tastisk heal­er Les mer Kom og møt meg i hel­gen! Les mer IMG_8123 (1)” width=“2448” height=“3264” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Takk for nå, Rjukan! Les mer Jeg skal være med på Alter­na­tivmesse! Les mer Tips: video­er og bok om man­i­fes­ter­ing av Doreen Virtue — gratis! Les mer IMG_7607″ width=“4000” height=“3000” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Prisendring på mine tjen­ester og mer info om hvor­dan jeg job­ber Les mer IMG_6823″ width=“4000” height=“3000” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Høstop­p­da­ter­ing og nye plan­er Les mer IMG_6899″ width=“1936” height=“2592” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Nyhet — avs­tandsabeid, rabatt og som­mer! Les mer IMG_6103″ width=“4000” height=“3000” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Par­adis­tom­ta Les mer Hay House World Sum­mit, inspi­rasjon og infor­masjon i over­flod! Les mer Ny nett­side: 50% rabatt på behan­dlinger! Les mer Nettsi­den opp­dateres! Les mer Tilbud hos brain sync! Les mer


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *