Behagelig meditasjon mot stress

Trenger du å stresse ned etter en hek­tisk dag?  Når man har vært i stress og hodet er fullt, er det ingent­ing som hjelper som å meditere. Mitt prob­lem er at det er akku­rat da jeg synes det er vanske­ligst å meditere. Da er det fint å bruke en guidet med­i­tasjon som hjelp til å komme inn i den gode energien og roen.

Men mange guid­ede med­i­tasjon­er kan være litt støyete… Noen kan ha for masete og ener­giske stem­mer (da blir jo poenget med å slappe av litt borte), andre kan ha musikk som plut­selig beg­yn­ner å klimpre høyt uti med­i­tasjo­nen — akku­rat når du har fun­net roen, eller beg­yn­ner å sovne — om det er det du bruk­er med­i­tasjo­nen til. Og det vil man jo ikke!

Der­for er det gull verdt å finne gode guid­ede med­i­tasjon­er (jeg har allerede for­t­alt om min liste over favorit­ter her på bloggen før: ned­er­st i dette inn­legget).

Her om dagen fant jeg en god med­i­tasjon med en utrolig behagelig stemme, rolig musikk hele veien. Den fikk meg rett ned på laveste gir og inn i saligheten etter en stressende dag, anbefales!

Skjermbilde 2014-12-15 kl. 23.12.50

O’ jul med din fam­i­lieglede — over­levelses­guide til å feire jul med fam­i­lien Les mer Jule­salat Les mer Synkro­nitet: Alles vil­je er den samme Les mer Re: Energien i gaver Les mer Jom­fru­en Les mer IMG_4831″ width=“2073” height=“1721” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Det beste jeg vet Les mer Detox-hjelp fra en annen plan­et Les mer IMG_4636 3″ width=“2560” height=“1920” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Stan­dard­salat Les mer Å være sen­si­tiv er det nye kule Les mer DSC8635″ width=“2560” height=“1709” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Hebbe 16 år! Hvor­dan kan man få en hund som lever lenge? Les mer Glit­teret på innsi­d­en Les mer A change is gonna come Les mer Man­i­fes­ter­ing for de late Les mer Nyttt år og angst­fremkallende blanke ark Les mer Fullmånemed­i­tasjon Les mer Hode-epi­demien Les mer


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *