Skip to content

25 Comments

 1. KB
  6. mars 2017 @ 16:10

  Hei!
  Jeg har tidligere brukt Humaworm, men selskapet sier I E-post I dag at de har trøbbel med den norske tollen. 🙁
  Noen som har opplevd dette og funnet andre alternativ?

  Reply

  • Linn
   6. mars 2017 @ 21:59

   Jeg bestilte sist i desember. Det gikk bra. Kjenner også en som bestilte i januar. Gikk bra. Er det noe som har skjedd nå?

   Reply

 2. Linn
  18. september 2016 @ 19:41

  Hei,

  Jeg går nå på Humanworm, nettopp begynt. Har ME/Fibro. Candida, virus, parasitter. Er det Coloncleaner etter dette? probotika sammen? Hva etter det? Ble du bedre? 🙂 Har hatt ballong mage siden jeg var liten. Oppvokst med katter, hunder, hester, griser, kaniner, ku, høns osv derfor sikkert fått parasitter av det.

  Reply

  • leila
   18. september 2016 @ 21:28

   Hei Linn 🙂
   Selv brukte jeg aldri noe mer enn selve parasittkuren fra Humaworm. Som jeg har skrevet i en annen kommentar under her, så vet jeg om andre gode tarmrenser (colon cleanse) enn akkurat den som Humaworm selger, derfor har jeg ikke hatt behov for å prøve tarmrensen deres.

   Ja, jeg ble bedre – og heldigvis ikke bare det, men helt frisk! 🙂 Men det ble jeg først da jeg begynte med raw food. Da forsvant også alle parasittene, i tillegg til mye annet bra som skjedde i kroppen.

   Som jeg skriver i innlegget, det er litt en myte at parasitter er noe som bare dyr har (slik du nevner), eller noe som bare kommer fra fjernere strøk. Parasitter er også noe som det er vanlig at mennesker har (selv om det som sagt ikke snakkes for mye om, eller spørres om når vi er hos legen).
   Det er ikke krise å ha litt parasitter i ny og ne. Problemet oppstår når det blir for mange parasitter slik at de dominerer for mye i kroppen, slik at vi blir syke av det.

   Da gjelder det å skape et miljø i kroppen hvor parasittene ikke trives. Det gjør du ved å spise så basisk mat som mulig, for parasitter trives i et surt miljø, og vil i en basisk kropp enten 1) dø ut med tiden, eller 2) de vil ikke få fotfeste i kroppen til å begynne med en gang. Det aller mest basiske kostholdet som finnes er raw food, eller rå grønnsaker på godt norsk 🙂

   For meg forsvant ballongmagen jeg hadde hatt hele tiden som syk etter noen uker med rå grønnsaker. Det unner jeg virkelig deg å oppleve også, lykke til! 🙂

   Reply

   • Linn
    18. september 2016 @ 23:41

    Tusen takk for svar 🙂
    Men ble du noe bedre av HW kuren? 🙂 Jeg har lavkarbokosthold og tenkte at dette jeg skulle holde meg til resten av livet. Gått masse ned i vekt men formen uteblir. Men føler jeg har masse parasitter. Jeg kan kjenne dem på meg. Kjenner at noe klatrer på meg, men ser ingenting utenpå. har vært hos alternativ behandlere som sier jeg har masse parasitter. Har sett blodet mitt i mikroskop og sett parasitter selv… Jeg skal sjekke opp Raw Food. Magen er som ballong uansett hva jeg spiser. Spesielt verst etter jeg har spist. (Ser ut som jeg er i 7 mnd) Bruker også chia grøt. Kjenner til Fiberhusk. Blander du fiberhusk med vann og drikker det? Takk igjen 🙂

    Reply

    • leila
     20. september 2016 @ 11:13

     Hei igjen,
     ja jeg ble bedre av å ta Humaworm. Merket at parasittene døde, men de kom fort tilbake etter kuren, så jeg tok kuren 3-4 ganger. Etter det var det viktige jeg gjorde å spise rå grønnsaker, og sørge for et basisk kosthold. Da kom ikke parasittene tilbake, og jeg fikk mye energi og livsglede.
     Jeg har selv prøvd lavkarbo uten at det fungerte veldig godt for meg. Problemet er at kokt mat generelt, og kokte grønnsaker spesielt ikke gir kroppen energi, men lett fører til oppblåst mage. Min erfaring er at da kan du spise så mye fiberhusk og chia du vil, uten at det har noen effekt. For meg var det altså rå grønnsaker som var løsningen. Lykke til! 🙂

     Reply

   • Linn
    28. september 2016 @ 19:52

    Tusen takk ?

    Reply

 3. Linn
  18. september 2016 @ 18:16

  Ble du bedre? Jeg går på Humaworm nå. Hva gjør jeg når jeg er ferdig med det? Colon cleanser og probotica sammen? Eller er det? Probotica i colon cleanser? Og hva etter dette? Har candida og parasitter, virus i kroppen etter hva behandlere sier.

  Reply

  • Linn
   18. september 2016 @ 18:21

   Har hatt ballong mage siden jeg var liten. Har alltid hatt mye dyr. ( katt,høner, hest, ku, griser,hund osv. )

   Reply

 4. W
  24. juni 2016 @ 17:07

  Hva kostet kuren? Og tok det lang tid før du fikk den? Måtte du betale toll?

  Reply

  • leila
   24. juni 2016 @ 21:44

   Hei,

   for å få svar på hva kuren koster så anbefaler jeg å ta en kikk på nettsiden til de som selger kuren – http://www.humaworm.com.

   Det tok ca. et par uker eller omtrent 10 dager å få den hvis jeg husker riktig, og jeg betalte ikke moms eller toll.

   Reply

 5. Anny Tove vik Haugen
  18. mai 2016 @ 23:15

  Kan en bare ta rens av leveren eller må en ta den 30 dagers kuren først og hva skal en ta da?

  Reply

  • leila
   19. mai 2016 @ 15:55

   Hei Anny,

   som sagt anbefaler både Hulda Clark, Hilde Larsen og andre som kan mye om dette å ta en parasittkur før man renser leveren. Humaworm er den kuren jeg har erfaring med, derfor kan jeg kun si noe om den.

   Men jeg vet at det er mange behandlere som kan hjelpe med fjerning av parasitter om man ønsker hjelp med dette. Om du ønsker tips til en behandler, så kan jeg gi det 🙂

   Lykke til!

   Reply

   • Linn
    30. september 2016 @ 23:17

    Kan du anbefale noen behandlere for meg?

    Reply

    • leila
     1. oktober 2016 @ 12:56

     Hei Linn,
     selv jeg behandlet jeg kroppen min for parasitter på egenhånd, som det fremkommer av innlegget. Men jeg kan anbefale et par gode behandlere som jeg vet forholder seg til parasitter: den første er Liv Håker, som først påviste parasitter hos meg – hun har et bredt spekter av kunnskap og verktøy å behandle med (google for kontaktinfo). Den andre er legen som jeg nevner i innlegget, Annegret Baumann, som jobber holistisk og faktisk forholder seg til parasitter (i motsetning til mange leger) – hun kan også googles. Det er de beste tipsene jeg har 😀
     Lykke til! 🙂

     Reply

     • Linn
      1. oktober 2016 @ 14:26

      Tusen takk ?

   • Sobia
    10. april 2018 @ 17:20

    Hei! Jeg lurer på hvilke behandlere du kunne anbefale? Jeg har tidligere gått til H. Santelmann, og kunne trengt noen tilsvarende lege!

    Reply

    • leila
     11. april 2018 @ 16:41

     Hei Sobia,

     behandlere jeg kan anbefale har jeg skrevet i svaret til Linn rett over her, Annegret Baumann. Jeg har ingen andre nye å anbefale siden dette ble skrevet.
     Lykke til!

     Reply

 6. lena
  31. januar 2016 @ 02:23

  Hei,
  Jeg lurte på om det er skummelt å ta parasittkur? 🙂 kommer de levende eller døde ut? 🙂

  Reply

  • leila
   3. februar 2016 @ 14:28

   Hei Lena!
   Parasittene kommer heldigvis døde ut av kroppen under en kur 🙂 Det er ikke skummelt å ta en parasittkur, det skumle er å ha parasitter som lever i kroppen!

   Reply

   • lena
    10. februar 2016 @ 01:34

    Tusen takk for svaret! 🙂

    Reply

 7. Serena
  19. november 2015 @ 22:50

  Hei!
  Er ikke disse urtemedisinene omfattet av det nye forbudet mot privatimport av legemidler? Hvordan får man tak i dem?

  Reply

 8. Bente Kristin
  17. november 2015 @ 13:50

  Hei – hvilken av kurene bestilte du? Der er flere å velge i. Var det HUMAWORM For Adults 120 capsules. $39.95 eller HUMACLEANSE Colon Cleanse – 270 Capsules for a 30 day cleanse. $58.95? PÅ forhånd tusentakk.

  Reply

  • leila
   17. november 2015 @ 14:03

   Hei!
   Jeg brukte den vanlige standard parasittkuren fra Humaworm, Humaworm for adults 120 capsules som er en 30-dagers kur.

   Jeg vurderte den rensen av tykktarmen (colon cleanse), men etterhvert som jeg lærte mer om dette temaet fant jeg andre metoder og midler som var fullgode i mine øyne, så den ble overflødig for meg. Chiafrø, psyllium husk og ikke minst raw food er de mest effektive rensene av tarmsystemet av det jeg har erfart.

   Det kan også være lurt å hjelpe kroppen med å få ting ut av tarmene raskere underveis i parasittkuren med ulike midler (chia, psyllium, rå grønnsaker) for å sette fortgang i fordøyelsesprosessen, slik at detox-symptomene blir mindre (jo fortere parasittere og toksinene kommer ut av kroppen, jo mindre symptomer).
   Hilde brukte Oxy-Powder for å sette fortgang i tarmbevegelsene, men jeg prøvde det og fant ut at jeg foretrakk de andre midlene jeg har nevnt over.

   Håper dette var til noe hjelp 🙂

   Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *