Høstoppdatering og nye planer

Da var vi i gang igjen, og jam­men har det blitt høst siden sist! Håper dere alle har hatt en fin som­mer, både nye og tro­faste lesere.

Dette har vært en under­lig som­mer. I fjor som­mer var jeg på ferie i Hel­las i 35 graders varme, og når vi kom hjem hit var det super­som­mer med…35 graders varme her også!, og vi bodde nærmest på bryg­ga og i van­net. I år har jeg ikke badet en eneste gang, her jeg bor rett ved sjøen… En rar, men likev­el fin sommer.

Som­meren bragte meg nem­lig også mange flotte men­nesker til ter­api og veiled­ning. Man kan jo undre på om det hadde vært så mange som hadde øns­ket å ta turen hit der­som det hadde vært slik syden­varme som ifjor, eller om denne ter­apeuten hadde vært så kapa­bel i en slik het­e­bølge. Så jeg er takknem­lig for at det ble slik, alt i alt.

IMG_6823
- fra Karpathos

Til sist måtte jeg ha litt d‑vitaminer før høsten sat­te inn, så det ble en tur til sol og varmt bade­vann på meg helt på tam­p­en av som­meren, som du kan se på bildet over.

Høsten er i gang, vi er i inne i det flit­tige teg­net Jom­fru­en akku­rat nå, og der­for er det ingen grunn til å ligge på latsiden.

Vi går der­for rett i gang med en serie inn­legg om avgift­ning og detox, som har vært etter­lengtet og etter­spurt av så mange av dere som har hen­vendt seg til meg, og som jeg har lovet her på bloggen så lenge.

Inn­leg­gsse­rien om avgift­ning og detox vil se slik ut:

  1. Generelt om miljøgifter om hva de gjør med oss
  2. Hvor­dan kan man vite om man er forgiftet eller syk av miljøgifter? Amal­gam og kvikksølv tas også opp her,  selv om indre miljø­forgift­ning han­dler om mye mer enn dette.
  3. Slik kan du avgifte/detoxe krop­pen din for tung­met­aller og miljøgifter
  4. Ubudne gjester i krop­pen — om parasitter
  5. Rens av leveren
  6. Raw food — stjer­na i rekken, som henger sam­men med 3., 4. og 5., og som virke­lig kan utrette mirak­ler og foran­dre ditt liv.

Det første inn­legget er vik­tig, for­di det innehold­er infor­masjon og tanker som vi ikke så lett kan lese så mange sted­er, selv om mange hadde trengt den infor­masjo­nen. Der­for vil jeg be deg om å dele det videre, om du kjen­ner at dette er vik­tig. Selv om du ikke selv er syk eller har noen helse­plager, kan noen av de du kjen­ner med helse­plager ha veldig stor nytte av det!

Det vil også bli en endring i prisene mine i ganske nær framtid, men mer om det senere. Men om du har hatt plan­er om å bestille en time hos meg, men vært litt på vent, så kan det være lurt å bestille den nå om du vil ha den til de gam­le prisene, som et lite tips.

Takk igjen til dere lesere som kikker inn her, jeg blir jo både rørt og over­ras­ket når jeg ser leser­tal­lene mine etter å ha ligget i dvale her på bloggen så lenge! Jeg håper og tror virke­lig at disse detox-inn­leggene fre­mover vil foran­dre livet til mange av dere som leser fre­mover (eller til noen dere kjen­ner eller er glad i), disse teknikkene har nem­lig poten­siale til å endre livet og helsen drastisk. De gjorde det for meg.

Første inn­legg kom­mer i mor­gen, så følg med, følg med!

 

Ener­giop­p­da­ter­ing! Eklipse, fullmåne ++ Les mer Detox-hjelp fra en annen plan­et Les mer Via con me Les mer Nettsi­den er tilbake (woop woop)! Les mer Glit­teret på innsi­d­en Les mer A change is gonna come Les mer Ms. Fat Booty Les mer Franske vib­ber Les mer God påske! Les mer Magi på Rjukan Les mer Love on the brain Les mer IMG_1837 3″ width=“2529” height=“2560” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> 13 og spret­ten Les mer Pray­ing for time Les mer Min jule­gave til deg: fjern­heal­ing Les mer IMG_9490 2″ width=“1920” height=“2560” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Prisene mine endres fra nyt­tår Les mer En fan­tastisk heal­er Les mer Jak­ten på (turkise) par­adis Les mer Kom og møt meg i hel­gen! Les mer


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *