Skip to content

6 Comments

 1. Kjell Rasmussen
  11. mars 2017 @ 09:28

  Jeg kunne bare spise kjøtt, egg og glutenfrie knekkebrød. Trodde jeg skulle dø. Var på do med rennede mage hele tidenog magen romlet og bråkte ustanselig. Konstaterte at jeg ikke hadde kreft og fjerning av kvikksølv ble siste utvei for meg. Leste på internett om flere som er blitt frisk/bedre i etterkant og tok bare valget. Det tok meg bare ett år og bli frisk og alle betennelser og hudplager med mere er forsvunnet som dugg for solen. Før hadde jeg konstant hovne kjertler/betennelser i en eller annen form. Dette er totalt borte nå. Jeg har fått livet i gave på nytt. MEN du må sette deg inn i alt når du skal fjerne amalgam. Gjør du det på den gammeldagse måten hos tannlegen må du for all del ikke svelge avfallsstoffene, da blir du sprekksjuk en stund, kanskje et par år. Spis kulltabletter et par døgn før og etter borring. Helst skal tannlegen ha avtrekk og gummiduk, men få tannleger har dette og det er litt dyrere for deg. Så må du IKKE starte avgifting for hardt og for tidlig selv om det er fristende. Alkohol bør du rett og slett slutte med ett par år og for og gi kroppen mulighet til og renske ut kvikksølvet, det er hardt nok. Jeg spiste en fersk koriander plante en gang i måneden og brukte 3-4 dager på og spise hele. Koriander binder kvikksølv og får dette til og med ut av hjernen på en sikker måte.
  Alle matvarer med svovel binder hg og frakter det ut av kroppen. Hvitløk, ingefær, selen, Og Calanius omega3 har vært viktig for meg, men forsiktig med selen jeg ble syk av at det ble frigitt så mye så jeg sluttet noen dager/uker. Les mye og sett deg inn i dette før du starter, det er en tung prosess, men du får trolig et nytt liv. Hvem kom på ideen om og sette kvikksølv i tennene på organiske mennesker. Det er et av de farligste tungmetaller vi har, helt utrolig. Lykke til. Legen min visste ikke noe om dette og fikk ikke hjulpet meg, jeg tok bare valget selv.

  http://www.noamalgam.org/index.php?page=detox

  Reply

 2. Gerd Pedersen
  22. februar 2017 @ 16:53

  Jeg og sønnen har også fått meget god hjelp av Dr. Santelmann for ca. 20 år siden . Da hadde sønnen gått til utredning på Ullevål i 1 ETT ÅR, uten at de dumme legene der kunne finne grunnen til hans store plager – I Norge har vi desvere 80% leger , som bare har lært Felleskatalogen og ikke har lært å tenke selv …..Jeg har vært heldig å møte på Svenske , Danske og Tyske leger – for å få rett diagnose . Som jeg sier ; hvis man ikke er en meget oppegående person selv , så ender man på gamlehjem med demens og pille esken mer enn full FØR man når pensjonsalderen.
  Jeg anbefaler også alle å ta en titt på siden til denne pasientforeningen :

  http://www.npif.no

  Der kan du lære mye nyttig !!!

  Reply

 3. Tormod
  13. september 2015 @ 23:33

  Hei. Kan jeg dele artikkelen , jeg kunne vært en av de mange i nav kø med andre ?

  Jobber med å hjelpe folk selv og slike artikkler er svært inspirerende for folk.

  Mvh Tormod Holt

  Reply

  • leila
   13. september 2015 @ 23:50

   Hei Tormod!
   Så hyggelig at du vil dele denne artikkelen med andre. Feel free til å forkorte den, det er en fryktelig lang tekst…(har ofte tenkt på å kutte den ned, men ikke kommet så langt).

   Kreditering i form av link e.l. setter jeg pris på. Lykke til i ditt arbeid med å hjelpe mennesker! 🙂

   Reply

 4. Christiane
  10. mars 2015 @ 00:03

  Hei 🙂

  Ser dette er et gammelt innlegg, men håper du kan svare fordet! Jeg vil veldig gjerne ha kontaktinformasjonen, eller navnet på legen du var hos. Dette hørtes så fantastisk ut at jeg vil se om jeg kan få time hos ham også!

  Reply

  • leila
   11. mars 2015 @ 21:36

   Hei Christiane! 🙂

   Jeg skjønner godt at du vil ha tak i ham, for han var en helt fantastisk lege. Men jeg må dessverre skuffe deg, Heiko Santelmann er i dag pensjonert.

   Heldigvis finnes det mange andre holistiske leger der ute, som ser på helheten framfor å behandle ett og ett symptom.

   Den andre gode nyheten er at den viktigste helbrederen og helsesjefen i ditt liv er DEG, uansett hvilken lege eller behandler du går til. Du har makten og evnen til å selv finne en vei til å bli frisk, akkurat slik som jeg gjorde. Stol på deg selv, og velg behandlere og hvilke råd du følger ut i fra din intuisjon, da kan du aldri gå feil.

   Dersom det du ønsket hjelp med var avgifting av kvikksølv/tungmetaller, så har det skjedd mye siden jeg startet min avgiftning, og i dag finnes det heldigvis mye mer informasjon om dette lettere tilgjengelig. Jeg kommer selv til å skrive et innlegg om hvordan man kan avgifte kroppen for tungmetaller og giftstoffer, følg med her i neste uke 🙂

   Lykke til!

   Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *