Karmameju Protect body wash 02

Jeg har tidligere for­t­alt om en dusjsåpe uten SLS her (100% pure eca­lyp­tus body wash), men i dag vil jeg dele den aller største favorit­ten min av dem alle med dere: Kar­mame­ju pro­tect body wash 02.

Dette er mer luk­sus­vari­anten av økol­o­gisk dusjsåpe. For­di den har en mer forseg­gjort og raf­fin­ert duft, og for­di kon­sis­tensen er like tykk som en hvilken som helst dusjsåpe med SLS. Og for­di den veile­dende prisen lig­ger på 235 kro­ner.

Det vil si — det trodde jeg, i alle fall! For når jeg nylig gikk tom, og skulle sjekke rundt etter pris­er på net­tet, så fant jeg den til 167 kr hos pureskin.no! Hur­ra! Jeg får ikke betalt for å reklamere for de her, men jeg har han­dlet hos de selv før, og ble veldig fornøyd både med lev­er­ingstid og alt.

Så alt­så, ret­telse: luk­suriøs dusjsåpe med en fan­tastisk kon­sis­tens og duft, og til en rimelig pris!

body-wash-protect-body-wash-02-karmameju_1

Denne luk­ter så utrolig godt, jeg tror det må være den beste dusjsåpen jeg noen­gang har hatt. Duften er en per­fekt bland­ing av maskulin/feminin eller av søt og ren duft, synes jeg. Det er noe med den som er litt avhengighetsskapende, uten at jeg klar­er helt å si hva. Den har essen­sielle oljer av berg­amott, laven­del, gera­ni­um og man­darin.

Selv ten­der­er jeg ofte mot å like ganske søte dufter, men for søte dufter kan ofte bli litt feil i noen situ­asjon­er — om du for eksem­pel har trent og svet­tet, så føles det bedre med en ordentlig frisk og ren duft som f.eks. euca­lyp­tus. Mens andre ganger ønsker man kan­skje noe mildere, og andre ganger igjen noe avs­lap­pende. I min per­fek­te ver­den hadde man hatt plassert en rekke dufter med ulik funksjon etter tid­spunkt og humør i dus­jen! 😀

Men i mel­lomti­den er Pro­tect body wash en super kom­bi­nasjon av det jeg pleier å ønske meg i en dusjsåpe ved de aller fleste anled­ninger. Laven­del virk­er anti­sep­tisk og gir den friske ren­hets­følelsen og virk­er også beroli­gende. Berg­amott gjør at det dufter luk­suriøst og friskt, og man­darin gir sødme og sitrusfriskhet. Gera­ni­um vet jeg ikke hva dufter i seg selv må jeg innrømme, kan­skje det er den som gir noe av den avhengighetsskapende følelsen?

Denne pass­er der­for for mange, vil jeg tro. Kar­mame­ju har også to andre dusjsåper, Queen body wash 01 som dufter bl.a. rose, og Blast body wash 03 som blant annet innehold­er euca­lyp­tus og anis.

Innehold­er bare gode ingre­di­enser, mild nok til å bruke på baby eller enhver hudtil­stand eller ‑type.

Super gave til en god venn du har kjær, eller til deg selv, denne er virke­lig super!

Kar­mame­ju er et dan­sk merke, og det lille jeg har prøvd av de så langt — denne og et annet pro­dukt — har gjort meg så impon­ert at jeg får lyst til å teste mer fra dem, så det er ikke umulig at det vil komme flere pro­duk­tan­meldelser av Kar­mame­ju her fre­mover!

 

IMG_3802 2″ width=“3414” height=“2488” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Ekte mirakel­salve Les mer Verdt å revur­dere: Min­er­alol­je (Petro­la­tum) Les mer Verdt å revur­dere: Bis­muth Oxy­chlo­ride Les mer IMG_4106″ width=“2167” height=“3970” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Omtale: fuk­tighetsspray fra Mario Bade­s­cu Les mer Har du tørr hud — eller er den egentlig bare dehy­dr­ert? Les mer Dusjsåpe uten SLS Les mer IMG_6180″ width=“1746” height=“2038” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Verdt å revur­dere: SLS Les mer


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *