Skip to content

Livsveiledning med energiarbeid

 

Som livsveileder tilbyr jeg samtaler hvor vi i fellesskap kan finne løsninger og veier ut av utfordringer.

I samtalene vil vi sammen kjenne på energiene og finne ut hvordan vi kan endre de, og hva som skal til for å gjøre det.

I og rundt oss mennesker finnes det subtile energifelt som inneholder essensen av den vi er som menneske og sjel, og som inneholder informasjon både om vårt fysiske, mentale og følelsesmessige jeg.

Jeg leser og kjenner energifeltet ditt, og kan hjelpe deg med å finne ut av hva som ligger der av blokkeringer som hindrer deg i ditt liv, enten det handler om fysiske plager, følelsesmessige blokkeringer eller andre ting.

Energiplanet vårt er der årsaken til all sykdom og ubalanser i vårt liv først oppstår – les “All sykdom oppstår først på energiplanet“.

Det kan derfor ofte være raskere å jobbe med årsaken til problemer på energiplan.

Men ofte må vi også gjøre noe fysisk for å løse opp i problemer eller blokkeringer, ettersom det fysiske energiplanet har den tregeste massen, og det å gjøre endringer der dermed kan skape raskere endringer enn man ville fått til kun ved energiarbeid. Å jobbe med den energimessige årsaken samtidig med at man gjør fysiske endringer i sitt liv kan derfor noen ganger være den beste måten å løse opp i blokkeringer på.

compassionJeg tror at alle er sin egen beste helbreder. Men jeg kan hjelpe deg med å bli bevisst på hva som ligger i dybden og blokkerer hos deg, og veilede deg til å se hvilke endringer og grep som kan være lurt å gjøre.

Jeg ser på samtalen som et møte mellom to likeverdige individer, i gjensidig utveksling.

Alle mennesker er frie og selvstendige sjeler på høyeste plan – med tilgang til en rik visdom i sitt indre.  Derfor tror jeg at vi selv vet best dypest sett hva som skal til for å gjøre noe med det som måtte stå i veien for et liv med lykke og god helse.

Men noen ganger når vi mennesker leter oss frem på livets vei – enten i en søken etter å bli frisk eller få et bedre liv – så er vi i varierende grad av kontakt med vår indre kjerne underveis.

Og jo mer vi er midt oppe i en prosess selv, jo vanskeligere kan det være å se klart og høre den indre visdommen.

Det kan i blant være godt med en veileder i prosessen med å finne frem til vår egen indre sannhet – en som kan se klarere enn vi selv er i stand til, eller en som kan hjelpe oss selv til å finne tilbake til vår indre kjerne, ved hjelp av ulike teknikker.

Jeg ser gjennom de lagene du har, og kan bidra med å gjøre deg bevisst på det som skaper blokkeringer i ditt liv.

Som veileder og terapeut tør jeg å gi deg mitt innspill på hva jeg oppfatter at foregår under overflaten, selv når det ikke nødvendigvis samsvarer med det du ønsker eller forventer å høre.

Samtale kan være en fin inngangsport til å komme i gang og vise hva som skal jobbes med videre, og i blant kan det også være fint å supplere til samtalen med teknikker som benytter seg av den underbevisste delen av sinnet, for å få mer innsikt.

Når du er hos meg så jobber jeg med energifeltet ditt ved å bevege energien og forsøke å løse opp i stagnert energi.

Det kan i blant oppleves som en økt bevissthet om hvem du er i din fulle utstrekning energimessig, noe som kan hjelpe deg å kjenne og se klarere negative mønstre, og dermed få et nytt perspektiv på livet og en større følelse av velvære.

Noen ganger kan veiledere i form av guider, skytsengler eller avdøde familiemedlemmer som du har stått nær ønske å komme med innspill til der du står i livet akkurat nå.

Ofte er det arbeidet man selv gjør i livet sitt etter timen som virkelig kan skape de store endringene i ens liv.

Velkommen til meg!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *