Magi på Rjukan

Jeg skal være med på Alter­na­tivmessen på Rjukan i år også! Jeg gled­er meg sånn til å dra tilbake dit. Det er en egen magisk ener­gi på Rjukan, og det er en egen magisk ener­gi på denne messen.

At messen holdes i det gam­le Hydrobygget på Rjukan er ikke akku­rat noen ulempe. Og i år har de gjort noen spen­nende endringer i messen, som er modig gjort og som jeg tror bare gjør en god messe enda bedre og mer lev­ende.

En av nyhetene i år er at Carl Øys­tein, som jeg tidligere har skrevet om her inne, skal være med på messen, er ikke det fan­tastisk? Generelt er det så mye spen­nende på messen i år at jeg har lyst til å bare gå rundt der selv og oppleve alt det den har å by på — hadde det ikke vært for at det jeg er der for å gjøre, lese og endre ener­gi, er det aller beste jeg vet å gjøre på denne jord, ingent­ing overgår det.

På Rjukan 18.- 19. mars alt­så. Tre­ffes vi der i år?

Denne plakat­en er nok det nærmeste jeg kom­mer å være pop­st­jerne i dette livet, tror jeg. Er den ikke fin?

Håper vi sees på Rjukan!Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *