Magi på Rjukan

Jeg skal være med på Alter­na­tivmessen på Rjukan i år også! Jeg gled­er meg sånn til å dra tilbake dit. Det er en egen magisk ener­gi på Rjukan, og det er en egen magisk ener­gi på denne messen.

At messen holdes i det gam­le Hydrobygget på Rjukan er ikke akku­rat noen ulempe. Og i år har de gjort noen spen­nende endringer i messen, som er modig gjort og som jeg tror bare gjør en god messe enda bedre og mer levende.

En av nyhetene i år er at Carl Øys­tein, som jeg tidligere har skrevet om her inne, skal være med på messen, er ikke det fan­tastisk? Generelt er det så mye spen­nende på messen i år at jeg har lyst til å bare gå rundt der selv og oppleve alt det den har å by på — hadde det ikke vært for at det jeg er der for å gjøre, lese og endre ener­gi, er det aller beste jeg vet å gjøre på denne jord, ingent­ing overgår det.

På Rjukan 18.- 19. mars alt­så. Tre­ffes vi der i år?

Denne plakat­en er nok det nærmeste jeg kom­mer å være pop­st­jerne i dette livet, tror jeg. Er den ikke fin?

Håper vi sees på Rjukan!

Ener­giop­p­da­ter­ing! Eklipse, fullmåne ++ Les mer Nettsi­den er tilbake (woop woop)! Les mer Min jule­gave til deg: fjern­heal­ing Les mer IMG_9490 2″ width=“1920” height=“2560” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Prisene mine endres fra nyt­tår Les mer En fan­tastisk heal­er Les mer Kom og møt meg i hel­gen! Les mer IMG_8123 (1)” width=“1920” height=“2560” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Takk for nå, Rjukan! Les mer Jeg skal være med på Alter­na­tivmesse! Les mer Tips: video­er og bok om man­i­fes­ter­ing av Doreen Virtue — gratis! Les mer IMG_8056″ width=“2560” height=“1920” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Gaveko­rt Les mer IMG_7607″ width=“2560” height=“1920” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Prisendring på mine tjen­ester og mer info om hvor­dan jeg job­ber Les mer IMG_6823″ width=“2560” height=“1920” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Høstop­p­da­ter­ing og nye plan­er Les mer IMG_6899″ width=“1912” height=“2560” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Nyhet — avs­tandsabeid, rabatt og som­mer! Les mer IMG_6103″ width=“2560” height=“1920” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Par­adis­tom­ta Les mer Hay House World Sum­mit, inspi­rasjon og infor­masjon i over­flod! Les mer Ny nett­side: 50% rabatt på behan­dlinger! Les mer Nettsi­den opp­dateres! Les mer Tilbud hos brain sync! Les mer


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *