Skip to content

12 Comments

 1. Svanhild
  5. juni 2018 @ 12:51

  Kan man begynne på det i pollen sesongen og? Går rundt med feber lignende tilstand selv og kronisk bihulebetennelse hele året pga allergi. Trenger noe som kan hjelpe raskt!

  Reply

  • leila
   6. juni 2018 @ 00:35

   Hei Svanhild,

   som jeg skriver i innlegget er det veldig viktig at man IKKE tar disse tablettene under pollensesongen. Det vil for det første ikke virke ordentlig, ettersom dette er en vaksine som virker på forhånd ved å forberede immunforsvaret, og for det andre kan man bli syk av det og få reaksjoner. Så dessverre er svaret på ditt spørmål nei.

   Når man har mange eller kraftige allergier slik som i ditt tilfelle, så vil jeg anbefale deg å se på om hele kroppen din som helhet kan slite med noe mer enn bare pollenallergi. Jeg vil derfor anbefale deg å vurdere å undersøke om du kan ha forgiftning av et slag, eller om det kan være lurt å endre kostholdet.

   Som jeg har beskrevet i min blogg, er det en nær sammenheng mellom miljøgifter, kosthold og allergi. Dersom du har behov eller lyst til å få hjelp, er du velkommen til meg.

   Jeg håper du finner ut av det, og at svaret jeg har gitt nå vil være til noe hjelp.

   Lykke til!

   Hilsen Leila.

   Reply

 2. Ruth Rosnes
  12. mars 2018 @ 12:23

  Nei, ser det ble feil….
  Fjerde dag 1 tablett
  Femte dag ingen
  Sjette dag 1 tablett

  …eller?!

  vh Ruth

  Reply

 3. Ruth Rosnes
  12. mars 2018 @ 12:17

  Hei, og tusen takk for tipset om Alnus Rioplex. Har fått tak det via Vitus apotek. Men – må spørre siden det ikke står noe om dosering på boksen:
  Du skriver:
  1., 2. og 3. dag: 1 tablett daglig
  4., 5. og 6. dag: 1 + 0 + 1 + 0
  7., 8. og 9. dag: 1 + 0 + 1 + 1

  …og sånn fortsetter det. Men – jeg tolker det du skriver slik at det skal tas 1 tablett hver dag bortsett fra de stedene det står 0. Problemet er logisk – når du nevner tre dager, følger det etter fire tall…? How come?
  Så jeg forstår det slik at fjerde dag skal det ikke tas tablett, femte dag 1, sjette dag ingen osv.
  Jeg har kommet til fjerde dagen, så håper du har mulighet til å svare raskt…?!
  På forhånd takk! 🙂

  Vennlig hilsen
  Ruth

  Reply

  • leila
   12. mars 2018 @ 15:38

   Hei Ruth,
   doseringsoversikten står for 4 ulike tidspunkter på dagen:
   morgen + lunsj + middag + kvelds
   -dermed skal du på dag 4 ta en tablett om morgenen, og en på ettermiddagen/middagstid.
   Dette er fordi man ikke skal ta alle tablettene samtidig de dagene man skal ta mer enn en tablett om dagen, men fordele det utover dagen på ulike tidspunkt.

   Altså: dag 4: 1 tablett om morgenen – ingen til lunsj – en tablett ved middagstid – ingen tablett om kvelden.
   Håper dette ble noe klarere? 🙂

   Vennlig hilsen Leila

   Reply

 4. Trude
  20. mars 2017 @ 21:55

  Hei!
  Dette høres nesten ut som om det er for godt til å være sant!!! Jeg har hatt pollenallergi siden jeg var barn og hver sommer preges av mye plager. Gress er det jeg reagerer mest på og jeg lurer på om Alnus Rioplex vil hjelpe for meg?

  På forhånd takk for svar!
  Mvh Trude

  Reply

  • leila
   21. mars 2017 @ 01:13

   Hei Trude!
   Ja, det høres jo nesten for godt ut til å være sant, gjør det ikke? 😀 Men dette fungerer altså. Det er derfor jeg deler denne informasjonen her, som så mye annet på denne bloggen, for at flere skal bli klar over hvor mye som egentlig går an å gjøre med vår helse, som vi ikke har lært (dessverre).

   Det er dog viktig å understreke at dette ikke nødvendigvis er noe quick fix. For noen må også en rensing av kroppen til, og det kan tilsammen med denne kuren ta noen år – men det vil fungere, til slutt, om kroppen og leveren bare blir ren, og dermed kvitt byrdene de har slitt med, så alt kan fungere normalt igjen.
   For andre derimot så kan det holde med bare denne kuren med Rioplex 🙂

   Jeg har ikke selv prøvd dette mot gresspollen. Men såvidt jeg har skjønt så fungerer denne metoden med desensibilisering (“vaksine” i homeopatisk form, som dette jo er) mot alle typer allergener. Et lite søk ledet meg til denne Rioplex typen, Dactylis Rioplex, som ser ut til å være mot gresspollen: http://www.apotekhjem.no/display.aspx?menuid=1&prodid=94225
   Da er det bare å sjekke pollenkalenderen nøye slik jeg har forklart det til Kjell i kommentarfeltet under dette innlegget: http://www.energimedisin.no/februar-pa-tide-a-ta-rhinoplex-na-for-a-bli-kvitt-allergien-for-godt, og så begynne med tablettene ca. 4 uker før man tror at pollenspredningen av gress starter, og så ta den i 3 år på rad. Lykke til! 🙂

   Reply

 5. Anne
  20. september 2016 @ 10:19

  Hei
  Hva menes med parasittkur?
  Mvh Anne

  Reply

 6. Hanne Nielsen
  1. desember 2014 @ 10:37

  Jeg lider af mange allergier, og birkepollenallergi i foråret giver mig væskeophobning, så min vægt stiger med 3-4 kg på få dage, og min læge giver mig vanddrivende tabletter og er bekymret. Jeg får ofte åndenød, men har ikke astma. Kunne jeg måske få hjælp af ovennævnte rhinoplex og fås det i Danmark?
  Jeg har også symptomer for græs, gran og husstøvmider, men birk er værst.
  Det slår sig også på min fordøjelse.
  Send mig gerne mere information.
  Mange hilsner,
  Hanne.

  Reply

  • leila
   1. desember 2014 @ 11:31

   Hei Hanne,

   så hyggelig at du besøker bloggen min.

   Det er, såvidt jeg vet, ingenting i veien for å ta flere versjoner av Rhinoplex samme år, men det kan innebære noe ubehag ettersom det inneholder allergener som du kan reagere på. Selv har jeg bare prøvd i forhold til bjørkepollen.

   Siden du forteller at du er allergisk mot flere typer pollen og allergener, kan det virke som om det ligger noe mer bak ennn bare pollenallergi. Jeg vil derfor anbefale deg å vurdere å undersøke om du kan ha forgiftning av noe slag, eller om det kan være lurt å endre kostholdet.

   Som jeg har beskrevet i min blogg, er det en nær sammenheng mellom miljøgifter, kosthold og allergi.

   Når kroppen har så mange symptomer, så roper den ganske høyt om at noe er i ubalanse. Mitt beste tips er å se på hele kroppen, og rense og eventuelt avgifte den slik at den kan helbrede seg selv (slik den etterhvert gjorde hos meg, og hos min samboer).
   Om man får kjøpt Rhinoplex Allersin i Danmark vet jeg dessverre ikke, men hør der hvor de selger homeopatimedisin (i Norge er det på apotek)? Ellers så kan en homeopat fortelle deg hva du kan bruke, de kjenner til dette.

   Lykke til på din helsevei – det føles ikke alltid så bra når det står på, men det er så verdt det når man kommer i mål, og kroppen fungerer igjen – selv om det kan ta noe tid.

   Vennlig hilsen Leila

   Reply

  • Kristin Skoglund
   2. mai 2015 @ 05:19

   Hei!
   Om jeg kan få lov å komme med en kommentar til Hanne Nielsen, vil jeg gjerne anbefale å ta kontakt med Den Danske Urteskolen ved Rikke Goerlich. http://www.urteskolen.dk
   Jeg er sikker på at du Hanne Nielsen vil få informasjon som kan hjelpe deg videre på veien til god helse.
   Og takk til deg Leila Karstensen som deler din viten og erfaring med.
   Jeg deler gjerne bloggen din.

   Med vennlig hilsen
   Kristin Skoglund

   Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *