Min favorittjuice!

Som­meren er en fin tid for juice. Varmt i været og mye moro å holde på med gjør at lysten til å lage eller spise mat ikke alltid er på topp. Dessuten er det mye let­tere å ta en juicekur for å rense ut krop­pen om som­meren, synes jeg.

All avgift­ing av krop­pen kan jo gi noen neg­a­tive symp­tomer. Grun­nen til at vi renser ut er jo for å bli kvitt avfallsstof­fer som ikke gag­n­er krop­pen. Da må det noen ganger bli verre, før det kan bli bedre. Og dette er mye let­tere å tak­le når det er som­mer og fint vær.

I dag vil jeg dele med dere favorit­tjuicen min av dem alle! Før jeg lærte å lage juicer av flinke folk, trodde jeg at juicer av frukt var de jeg lik­te aller best. Det jeg oppdaget var at de aller beste juicene er de hvor bal­ansen mel­lom frukt og grønnsak­er er perfekt.

Denne juicen er min soleklare favoritt. Selv på tross av at den min­ner meg om noen tøffe juicekur­er med kjipe utrens­ingssymp­tomer under­veis. god er den faktisk.

Favorit­tjuice:

1 agurk

2 stilk­er stangselleri

1 grønt eple

1 ca. 3cm tykk skive fer­sk ananas

1 grape­frukt

1 appelsin

Kjør alt i en juice­maskin, ha eventuelt i en isbit eller to, og nyt!

O’ jul med din fam­i­lieglede — over­levelses­guide til å feire jul med fam­i­lien Les mer Jule­salat Les mer Synkro­nitet: Alles vil­je er den samme Les mer Re: Energien i gaver Les mer IMG_4831″ width=“2073” height=“1721” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Det beste jeg vet Les mer Detox-hjelp fra en annen plan­et Les mer IMG_4636 3″ width=“2560” height=“1920” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Stan­dard­salat Les mer Å være sen­si­tiv er det nye kule Les mer IMG_3921 2″ width=“760” height=“586” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Taco­ca­do! Les mer A change is gonna come Les mer Man­i­fes­ter­ing for de late Les mer IMG_2602 2″ width=“2560” height=“2056” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Snacks à la Provence Les mer Hode-epi­demien Les mer IMG_9208 (1)” width=“2560” height=“1866” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Squash­pas­ta med tomat­saus Les mer IMG_9082 (1)” width=“2560” height=“2066” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Fest­salat Les mer


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *