Paradistomta

Det er ikke så rart om vi blir lei av kalde tem­per­a­tur­er eller reg­n­vær, med den mai-måne­den vi har hatt i år. Men så utrolig vakkert og grønt det blir etter alt reg­net!

Syrinene er her nå, og etter reg­n­været kan man kjenne den him­melske duften deres ekstra sterkt.

Hele eien­dom­men her er omgitt av syriner på alle kan­ter nå, etter­som en syrin­hekk ram­mer inn hele stedet. Dette er uten tvil den vakreste tiden på året her hos oss,  og til de som har bestilt time her nå fre­mover så kan jeg bare si — grat­ulerer, godt valg! 🙂

Om stedets skjønnhet ikke akku­rat var grun­nen til at du bestilte timen i utgangspunk­tet, så føl­ger det alt­så med en ekstra bonus i form av vakre omgivelser.

IMG_6095

Noe av det jeg lik­er best med dette stedet , er at det er flere porter i hagen. På bildet over ser du er en av dem.

Og du…det finnes fort­satt noen ledi­ge timer! Kan­skje du også har lyst til å jobbe med deg selv og dine energi­lag i dyb­den, og få hjelp til å for­løse det som blokker­er deg?

I skjønne omgivelser, alt­så.

For å bestille en time hos meg, ta kon­takt her 🙂

Nyt resten av mai!

Ener­giop­p­da­ter­ing! Eklipse, fullmåne ++ Les mer Nettsi­den er tilbake (woop woop)! Les mer Magi på Rjukan Les mer Min jule­gave til deg: fjern­heal­ing Les mer IMG_9490 2″ width=“2448” height=“3264” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Prisene mine endres fra nyt­tår Les mer En fan­tastisk heal­er Les mer Kom og møt meg i hel­gen! Les mer IMG_8123 (1)” width=“2448” height=“3264” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Takk for nå, Rjukan! Les mer Jeg skal være med på Alter­na­tivmesse! Les mer Tips: video­er og bok om man­i­fes­ter­ing av Doreen Virtue — gratis! Les mer IMG_8056″ width=“4000” height=“3000” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Gaveko­rt Les mer IMG_7607″ width=“4000” height=“3000” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Prisendring på mine tjen­ester og mer info om hvor­dan jeg job­ber Les mer IMG_6823″ width=“4000” height=“3000” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Høstop­p­da­ter­ing og nye plan­er Les mer IMG_6899″ width=“1936” height=“2592” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Nyhet — avs­tandsabeid, rabatt og som­mer! Les mer Hay House World Sum­mit, inspi­rasjon og infor­masjon i over­flod! Les mer Ny nett­side: 50% rabatt på behan­dlinger! Les mer Nettsi­den opp­dateres! Les mer Tilbud hos brain sync! Les mer


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *