Prisene mine endres fra nyttår

Du vet at det er på tide å sette opp prisene når flere av klien­tene dine klager på at du har for lave pris­er! Prisene mine har stått helt uen­dret fra jeg startet opp, og nå er det på tide å sette de opp.

Fra og med nyt­tår  —  01.01.2017. — så øker timeprisen min til 500 kr timen. Det vil der­for bli 500 kr per time for klien­ter som har vært hos meg tidligere, samt for timer på tele­fon og Skype, mens prisen på første­gangs time for nye klien­ter vil bli på 750 kr.

Prisen på regresjon­ster­api lar jeg foreløpig bli stående slik den er på 1200 kr. Det er for­di at jeg ønsker at så mange som mulig skal ha mulighet til å benytte seg av denne fan­tastiske og effek­tive ter­api­for­men.

Men jeg har også gode nyheter: Der­som du bestiller en time for 2017 før nyt­tår — alt­så før 31.12.16, så får du den timen til den gam­le prisen! Du trenger bare å nevne dette blog­ginn­legget når du bestiller, så får du timen til den gam­le prisen.

Så har du gått og lurt litt på om du kan­skje skulle ta en time hos meg, så løn­ner deg seg alt­så å slå til nå. Og om du kjen­ner noen som har vur­dert en time med livsveiled­ning eller energilesing, så kan­skje det kan være lurt å tipse de om å bestille en time nå, før prisene går opp på nyåret?

Takk til alle gam­le og nye klien­ter som er med på å gjøre dette til ver­dens beste arbei­d­splass!

Nettsi­den er tilbake (woop woop)! Les mer Magi på Rjukan Les mer Min jule­gave til deg: fjern­heal­ing Les mer En fan­tastisk heal­er Les mer Kom og møt meg i hel­gen! Les mer IMG_8123 (1)” width=“2448” height=“3264” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Takk for nå, Rjukan! Les mer Jeg skal være med på Alter­na­tivmesse! Les mer Tips: video­er og bok om man­i­fes­ter­ing av Doreen Virtue — gratis! Les mer IMG_8056″ width=“4000” height=“3000” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Gaveko­rt Les mer IMG_7607″ width=“4000” height=“3000” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Prisendring på mine tjen­ester og mer info om hvor­dan jeg job­ber Les mer IMG_6823″ width=“4000” height=“3000” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Høstop­p­da­ter­ing og nye plan­er Les mer IMG_6899″ width=“1936” height=“2592” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Nyhet — avs­tandsabeid, rabatt og som­mer! Les mer IMG_6103″ width=“4000” height=“3000” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Par­adis­tom­ta Les mer Hay House World Sum­mit, inspi­rasjon og infor­masjon i over­flod! Les mer Ny nett­side: 50% rabatt på behan­dlinger! Les mer Nettsi­den opp­dateres! Les mer Tilbud hos brain sync! Les mer


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *