Skip to content

16 Comments

 1. Bjørg
  19. august 2017 @ 23:10

  Hei.
  Vet du hvor man får kjøpt Waiora ncd dråper nå? Jeg finner ingen forhandler i Norge eller som sender til Norge. Er evt. pulver et alternativ? Helseforhandleren.no har bare pulver.

  Reply

  • leila
   20. august 2017 @ 22:52

   Hei Bjørg,
   dessverre vet jeg ikke om noen andre som selger dette i Norge. Men jeg anbefaler å kontakte de som driver zeolite.no, de har mye kunnskap om dette har jeg hørt av noen klienter, og kan helt sikkert lede deg i rett retning- e-post: post@zeolite.no.

   Eller så har jeg alltid tenkt selv at om jeg ikke fikk tak i zeolitt i Norge, så hadde jeg valgt å kjøpe det på ebay. Ebay er et trygt sted å handle for meg hvor jeg har kjøpt alt mulig av små og store ting opp gjennom årene, så jeg hadde uten å nøle også brukt det til å få tak i NCD fra Waiora. Om du ikke er trygg på å handle på ebay, så si fra så kan jeg eventuelt guide deg.

   Zeolittpulver har jeg ikke prøvd selv, så derfor anbefaler jeg dråpene ettersom jeg har reell erfaring med de.

   Håper dette var til noe hjelp.

   Lykke til! 🙂

   Reply

   • Herman
    5. januar 2018 @ 21:22

    Hei, jeg kjøpte denne pakken. Fikk den 12dager etter bestilling.

    http://www.pureliquidzeolite.com/product/ncd2-zeolite-4-pack/

    Reply

    • leila
     6. januar 2018 @ 23:02

     Hei Herman, så fint å høre – takk for at du deler! 🙂

     Reply

     • Herman
      17. januar 2018 @ 13:17

      Jo selv takk for informasjonen i artikkelen, veldig nyttig!

      Jeg føler selv på hvor hardt det er å gå opp i dosering, slik du informerer om. Er oppe i 2x3ganger daglig nå. 3×3 gir et vanvittig sinne foreløpig.

      Noe annet enn å gjennomføre dette løpet er uaktuelt, en får bare øke ytterst gradvis.

      Men jeg lurte på om du har noen formening om vedlikeholdsdosering slik at jeg slipper å gjennomføre ny detox kur om noen år.
      Pga. proteinintoleranse tar jeg såpass mye tilskudd at jeg ønsker å begrense zeolitt til det som er nødvendig.

      Har tenkt på eventuelt annenhver måned med 5dråper morgen og 4dråper kveld, hva tror du Leila?

     • leila
      17. januar 2018 @ 17:47

      Hei Herman, jeg har sendt deg en e-post 🙂

 2. Mariann Ivin
  21. januar 2017 @ 17:34

  Hei! Har begynt å bruke Zeolite nå. Har ME, candida og div annet. Du skriver mye om reaksjoner på avgiftning, men hva kan jeg vente meg. Er mer urolig i magen bare etter 2 dager. Er det et tegn på at det er i gang?
  Mariann

  Reply

  • leila
   21. januar 2017 @ 19:28

   Hei Mariann,

   avgiftningssymptomer kan være så mange og ulike fra person til person, så det er vanskelig å si om det er det som er årsak til mageuro hos deg. For min del var magen ikke en av de (mange) symptomene som oppsto under avgiftningen. Et alternativ kan jo kanskje være å kutte ut zeolitt i en dag eller to, og så se om mageproblemene blir borte? Om du ønsker mer hjelp underveis i din avgiftning, så anbefaler jeg at du tar kontakt med en god behandler.
   Lykke til! 🙂 Hilsen Leila

   Reply

 3. Leif-Arne Holmvik
  21. januar 2017 @ 02:56

  Interessant side .Jeg vil gjerne følge sida di .

  Reply

  • leila
   21. januar 2017 @ 12:56

   Hei Leif-Arne,
   det var hyggelig å høre. Og du er selvsagt hjertelig velkommen til å følge bloggen fremover, og kommentere 🙂 Ha en nydelig lørdag!

   Reply

 4. Jorunn
  10. november 2016 @ 15:01

  Hei. Beklager at jeg maser. Jeg har også plager med stoffskiftet. No for høyt,skal være lavt. Immunforsvar er veldig dårlig, smerter i hele kroppen,hodet store smerter. Får ikke avføring. Må bruke klyster. Vet ikke om jeg har borrelia. Gråter no. Kjennes ut som feber om natten og er full med inflammasjoner. Vondt i nakken. Føttene. Svir og brenner på hender føtter. Klarer ikke å være ute. Angsten river og sliter. Mange som får det av lekk tarm tror jeg. Vet ikke om jeg har borrelia. Har du hatt ME, og slike plager? Ville bare spørre om du noen gang har gått på antibiotika? Vart mye mas dette. Beklager. Er så redd. Har du hatt god erfaring med annagret Baumann ? Håper på svar.

  Reply

  • leila
   10. november 2016 @ 17:42

   Hei igjen Jorunn. Jeg forstår at du har vært igjennom litt av hvert, og også står midt oppe i det nå. <3

   Vi er alle forskjellige, og har forskjellige symptomer og årsaker til at vi blir syke. Så hva jeg slet med er ikke så viktig i denne sammenhengen. Det er heller ikke så viktig hva man kaller ting, og hvilken diagnose man setter på ting. Det viktige er hvordan man prøver å bli bedre.

   Selv om det er lett å bli redd når kroppen svikter, og det er veldig forståelig - så er det lurt å ikke prøve for mye samtidig, og å prøve å finne håpet ved å se etter små forbedringer.
   For det er viktig å være tålmodig og holde ut, for å komme over det. Selv hadde jeg veldig gode erfaringer med Baumann. Men det betyr ikke at hun er den eneste som er flink. Det er jo som jeg har sagt flere ganger viktig å kjenne etter selv hva en tror er best, ogsåi valget behandler.

   Jeg ønsker deg all mulig lykke på veien, både i å holde ut også når du ikke kan se umiddelbare bering, i valget av behandler - men aller mest, i å ha håp - og å bli frisk <3 Klem Leila

   Reply

 5. Jorunn
  10. november 2016 @ 13:39

  Hei. Har vært i Polen også,men der var jeg redd. Fikk diagnosen borrelia,clostredium. Jeg har tatt avføringsprøve her men vet ikke m dei er så flinke. Beklager at jeg skriver så mye.

  Reply

 6. Jorunn
  10. november 2016 @ 13:29

  Hei igjen. Tusen takk. Har tenkt på henne. Kan hun seg med alt dette? Har mistet al muskelmasse også. Har gått med Kenny de Meirleir i mange år. Kjenner du til han? Han kom til Norge før. Det er han som har laget denne planen. Zyzall ,minocyclin, mot e coli,Zeolite. Er veldig redd hva dette gjør med lekk tarm. Er sengeliggende og alene. Gråter mye. Har du vært med annegret Baumann ? Jeg bor helt i Ålesund. Her er ingen hjelp å få. No bare 43 kg. Var 62. Trenger følge hvis jeg skal klare å reise. Ønsker å spørre om du har hatt noen av disse plagene.

  Reply

 7. Jorunn
  10. november 2016 @ 13:04

  Hei. Jeg ønsker bare å spørre om du vart veldig syk av avgiftning med Zeolite. Jeg har candida,lekk tarm, store inflammasjoner i kroppen, sikkert toxiner, gifter i kroppen. Jeg ville bare spørre om du hadde lekk tarm og inflammasjon i tarmen? Har også e coli. Er veldig syk og reagerer allergisk på alt. Har mye hud på armene ,bena som detter av i løse partikler. Skal også gå på AB. Tenker på den lekke tarmen og inflammasjonen. Kjenner at jeg bare etter en gang i dag reagerer kraftig. Har gåt ned over 20 kg på grunn av sykdommen. ?

  Reply

  • leila
   10. november 2016 @ 13:20

   Hei kjære Jorunn, jeg er lei for å høre at du sliter med alle disse helseplagene!
   Når man har veldig mange helseplager og/eller et komplekst sykdomsbilde slik som du så kan det være lurt å få hjelp av en flink behandler som kan hjelpe til underveis i prosessen, enten det er en holistisk lege (som jobber helhetlig) eller andre flinke behandlere, så det er min anbefaling til deg.
   Generelt er det slik at avgifting av kroppen – enten med Zeolite eller andre midler – kan være svært tøft, og en av de viktigste grunnene til det er at de giftene og tungmetallene som man blir kvitt når man avgifter ikke er noen tullestoffer, en annen grunn er gjerne slik som i ditt tilfelle at mange som er forgiftet har et komplisert sykdomsbilde med mange ulike helseplager, som gjør avgiftningsjobben enda tøffere for kroppen. Slik var det også for meg, jeg var i mange og lange perioder svært dårlig under avgiftingen, før det begynte å bli bedre.
   Når det er sagt, så er det vanskelig å vite om det er avgiftning som er det viktigste for deg akkurat nå, eller om det er andre ting i kroppen din som bør tas tak i først – det anbefaler jeg som sagt at du i samarbeid med en flink behandler kommer frem til. En flink holistisk lege som jeg varmt anbefaler er f.eks. Annegret Baumann i Oslo (google henne 😉 ). Masse lykke til – og husk det finnes et liv i enden av (sykdoms)tunnellen også ! <3

   Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *