Snacks à la Provence

Se hva jeg fant i butikken! Små baby­to­mater, og økol­o­giske.

Disse er helt like noen tomater jeg fant på markedet da jeg var i Provence, og de husker jeg smak­te helt him­mel­sk. Og de her smak­te like fan­tastisk!

Disse fant jeg på Røt­ter i Oslo. Jeg skulle ønske det var større vari­asjon i utval­get på butikken av ulike sorter grønnsak­er og frukt. Jeg ser frem til den dagen vi kan gå på mat­bu­tikken og plukke blant et rikt utvalg av fris­tende økol­o­giske grønnsak­er som det naturlig­ste i ver­den.

Da jeg spiste på en restau­rant i Provence så sat­te de frem disse små tomatene fra markedet på bor­det sam­men med fleur de sel-salt som snacks, før mat­en kom.

En genial ide som jeg aldri hadde tenkt på, og det smak­er utrolig godt sam­men!

Prøv det da vel?

Rik­tig god helg! 😀Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *