Solskinnssalat

Dagens raw food inspi­rasjon fra meg! Når jeg spis­er kun raw food føler jeg meg så utrolig mye bedre — renere, friskere og let­tere i krop­pen,  all tren­ing går så veldig mye let­tere, og jeg føler meg let­tere til sinns. Denne vit­a­m­in­bomben av en salat tar ikke lenger tid å lage enn den tiden du bruk­er på å skjære opp man­go og avo­ca­do. Søt man­go og sterk chili er en uslåelig kom­bo, og sam­men med de litt salte sesam­frøene i til­legg …å, hel­lige kuer og kanoner!

Ingre­di­enser:

1 man­go

1 avo­ca­do

ruc­co­la eller bland­ede salat­blad­er (jeg bruk­te en økol­o­gisk salat­b­land­ing av ruc­co­la, spinat m.m.)

½ rød chili

¼ agurk

1 sel­l­eris­tang

juice fra 1 sitron­båt eller 2

svarte rist­ede sesamfrø

Skjær man­goen i terninger og bland med fin­hakket chili, skjær avo­ca­doen i terninger og bland med salat­en og opp­skjært agurk og sel­l­eri, ha på salt og bland det hele for­sik­tig. Klem litt sitron­saft over salat­en og avs­lutt med sesam­frø på top­pen. Bon appétit!

Jule­salat Les mer IMG_4831″ width=“2073” height=“1721” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Det beste jeg vet Les mer IMG_4636 3″ width=“2560” height=“1920” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Stan­dard­salat Les mer IMG_3921 2″ width=“760” height=“586” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Taco­ca­do! Les mer IMG_2602 2″ width=“2560” height=“2056” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Snacks à la Provence Les mer IMG_9208 (1)” width=“2560” height=“1866” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Squash­pas­ta med tomat­saus Les mer IMG_9082 (1)” width=“2560” height=“2066” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Fest­salat Les mer IMG_8510″ width=“2560” height=“2153” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Chia med jord­bær Les mer IMG_8187″ width=“2560” height=“1920” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Spiselige rubin­er Les mer IMG_7798 (1)” width=“2560” height=“1970” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Høstens rot­grønnsak­er med pasti­nakk- og chevredipp Les mer IMG_6405 (1)” width=“2560” height=“2083” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Min favorit­tjuice! Les mer IMG_5822 (1)” width=“2124” height=“2560” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Økol­o­gisk eller van­lig dyr­ket? Les mer IMG_5808 (2)” width=“2560” height=“2018” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Ugress på tallerke­nen — friv­il­lig? Les mer IMG_5688 (3)” width=“2560” height=“2201” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Pico de Gal­lo (fer­sk sal­sa) og gua­camole Les mer IMG_4337″ width=“2560” height=“2015” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Dekadent dessert for den ene Les mer IMG_4060″ width=“2560” height=“1920” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Snop Les mer IMG_3095 2″ width=“2560” height=“1931” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Super­god hjem­me­laget gløgg Les mer


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *