Skip to content

1 Comment

  1. Venus ;-)
    3. mars 2015 @ 04:29

    🙂 Jeg har denne driven og planen. Stopper opp og må tenke å finne svarene under veis. Men det universelle er altid med meg. Det kommer og går. Sterkere og svakere i faser av livet, det er en del av meg. Jeg søker inne i meg og ut og opp til universet. Jeg ser opp til universet (ikke himmelen) men universet over oss og kjenner vel at jeg er i ett med alt som er. Tid, sted, alt sammen er en helhet. Alt gir en mening. Dørene som skal åpnes, valgene som skal tas…. mot målet. Å løfte helheten til et bedre sted å være for alle. For å klare dette må veien gås og under veis må det kjempes for å nå målene. Underveis kommer det hindringer eller mennesker som leder en på feil vei. De som ikke vil være med videre på veien mot målet. De avviker og mister sin styrke. Jeg går videre og fortsetter med mitt og med oppdrift fordi jeg flyter i min egen tro på det universelle som kraft til å styre meg videre. Hvor jeg skal og hva dette skal ende opp med, vet jeg ikke, men styringen har jeg inni meg. Kompasset som leder meg videre. Gir slipp på smerte og som gir beskjeder om når jeg skal slippe og gå videre. Hvile, gi slipp, tenke og kjenne. Undres. Etterhvert blir det tydelig at det er dette jeg skal. Målene oppnås. Plattformene kommer på plass slik at veien videre kan formes. Underveis har retningen gitt meg mer visdom og mer trygghet for at det er riktig vei og en viktig vei. En selvstendig tanke og et selvstedig sind. En ydmyk men bestemt retning. Ikke for meg selv men for helheten av oss alle. Hva som skal skje kan vi ikke vite, men at det har en dypere mening og en stor tanke for verden som et felles godt sted å være. Makt skaper posisjon, men den må brukes med varsomhet. Alltid med et godt hjerte. Tanken i helheten og i det indre og det ytre er svært kompleks. Den er nesten til ikke å begripe. Noen ganger får jeg tak i den og kan skimte den. Så forsvinner den igjen og blir svakere. Men jeg vet at denne veien er der og påvirker alle mennesker i universet bevisst eller ubevisst. En slags overordnet styringsmekanisme som regulrer all kraft i helheten. Alt går opp i alt og vi er en del av en total energiflyt som skal justere og regulere de ubalanser som vi til en hver tid skaper. Vi er på vei til høyere bevissthetsnivåer. Noen går foran og tar ansvaret den totalen vi alle skal leve med. For hver liten del av oss er viktige i den totale energiflyten og skapelsen av hvert nye nivå. Men hvor skal vi hen? Hvor skal vi ende opp? 🙂 Ha en flott natt ute i universet.

    Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *