Jeg skal være med på Alternativmesse!

Den 16. — 17.april holdes Alter­na­tivmessen på Rjukan. Og dit har jeg blitt invitert til å være med, hur­ra!

Jeg kom­mer til å ha en stand hvor jeg forteller om det jeg dri­ver med, og hvor man kan komme bort for å hilse på meg og slå av en prat. Her vil det bli det mulig å få energilesinger av meg.

Jeg vil lese energifel­tet til de som kom­mer og forteller om eventuelle blokkeringer både energimes­sig og fysisk/mentalt/følelsesmessig, og veilede om hva som skal til for å løse opp i det. Jeg gled­er meg sånn!

I til­legg skal jeg holde fore­drag, både lørdag og søndag.

Her kan du lese mer om messen på Face­book­si­den deres: https://www.facebook.com/alternativmesserjukan2016/

Jeg husker selv hvor­dan det var å være på mess­er under min reise i det åndelige. Først da jeg var helt grønn og skep­tisk til det meste, syntes det var veldig mye rart på messene og “bare trodde på astrolo­gi”. Haha! Og senere, når jeg selv hadde lært meg å sanse ener­gi, og jeg gikk på den største alter­na­tivmes­sa på Lillestrøm — og ble helt slått av hvor mye urolig og søk­ende ener­gi det var der!

Og erfarin­gene med å besøke mess­er skal jeg ta med meg når det nå er min tur til å være på messe som behan­dler. Jeg husker nem­lig godt de tin­gene jeg selv ikke lik­te som besøk­ende.

En ting jeg ikke lik­te var når de per­son­ene jeg snakket med på standene ga uklare eller dif­fuse svar. Når jeg spurte hva de holdt på med kunne jeg iblant stå like klok tilbake etter at de hadde svart. Det er jo litt dumt. Det er fint å klare å formi­dle det man hold­er på med på en tydelig og enkel måte.

En annen ting jeg kunne rea­gere på (som forsåvidt også gjelder uten­for alter­na­tivmess­er, hos både leg­er og andre) var når de jeg kjøpte en tjen­este av kunne bli for skråsikre i det de sa. Da er det lett å bomme, og gjøre opplevelsen dårligere.

Note to self, alt­så: Fork­lare konkret og tydelig, og ikke være for bas­tant eller skråsikker.

Når det er sagt, så husker jeg også de fine stun­dene, og alle de gode opplevelsene. Noen av de foran­dret livet mitt for alltid.

Messen på Rjukan virk­er som den er akkku­rat passe stor, slik at det er litt mer over­sik­tlig for alle, og litt mer pus­terom. Da blir det kan­skje rom for litt jord­ing også — og det kan komme godt med for alle når man søk­er seg frem.

De har til og med egne rom bak standen, slik at dere som vil komme til meg for å lest energien kan oppleve det i ro og fred fra andre på messen. Fint, eller hva?

Om du bor i nærheten eller har mulighet til å komme, så kom, kom! Jeg håper å se deg der 🙂

Nettsi­den er tilbake (woop woop)! Les mer Magi på Rjukan Les mer Min jule­gave til deg: fjern­heal­ing Les mer IMG_9490 2″ width=“2448” height=“3264” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Prisene mine endres fra nyt­tår Les mer En fan­tastisk heal­er Les mer Kom og møt meg i hel­gen! Les mer IMG_8123 (1)” width=“2448” height=“3264” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Takk for nå, Rjukan! Les mer Tips: video­er og bok om man­i­fes­ter­ing av Doreen Virtue — gratis! Les mer IMG_8056″ width=“4000” height=“3000” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Gaveko­rt Les mer IMG_7607″ width=“4000” height=“3000” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Prisendring på mine tjen­ester og mer info om hvor­dan jeg job­ber Les mer IMG_6823″ width=“4000” height=“3000” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Høstop­p­da­ter­ing og nye plan­er Les mer IMG_6899″ width=“1936” height=“2592” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Nyhet — avs­tandsabeid, rabatt og som­mer! Les mer IMG_6103″ width=“4000” height=“3000” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Par­adis­tom­ta Les mer Hay House World Sum­mit, inspi­rasjon og infor­masjon i over­flod! Les mer Ny nett­side: 50% rabatt på behan­dlinger! Les mer Nettsi­den opp­dateres! Les mer Tilbud hos brain sync! Les mer


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *