Via con me

Jeg får veldig som­mer­stemn­ing av denne san­gen; den min­ner meg om reise­brev på TV fra da jeg var liten, fra pulserende byer rundt i Europa i som­mer­modus. Ingent­ing gir så som­mer­stemn­ing som gam­le søreu­ropeiske gub­ber som traller og prater­syn­ger seg gjen­nom en sang.

Jeg skjøn­ner ingent­ing av hva han syn­ger (så jeg håper det ikke er noe drøyt, hehe), men jeg elsker den rare trallin­gen. Håper du har fine som­merdager! Husk: det er lov å være inne, like mye som ute, selv om det er fint vær — god som­mer­stemn­ing blir det først når vi gjør det som pass­er for oss og gir glede, ikke det man “må”. Nyt dagene!

Pao­lo Con­te — Via con me:

 

Jom­fru­en Les mer IMG_4831″ width=“2073” height=“1721” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Det beste jeg vet Les mer Ener­giop­p­da­ter­ing! Eklipse, fullmåne ++ Les mer Detox-hjelp fra en annen plan­et Les mer IMG_4636 3″ width=“2560” height=“1920” data-parallax=“off” class=“rev-slidebg” data-no-reti­na> Stan­dard­salat Les mer Å være sen­si­tiv er det nye kule Les mer Glit­teret på innsi­d­en Les mer A change is gonna come Les mer Man­i­fes­ter­ing for de late Les mer Ms. Fat Booty Les mer Franske vib­ber Les mer Hode-epi­demien Les mer God påske! Les mer Love on the brain Les mer


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *